- 300 gr Kanlıca Mantarı 
 
- 1 adet yumurta 
 
- 1 adet soğan
 
- 2 diş sarımsak
 
- Maydanoz
 
- Bayat ekmek veya galeta unu
 
- Tuz 
 
- Pul Biber
 
- Kimyon 
 
- Karabiber 
 
 
    YAPILIŞI 
- Mantarları rendeleyin.
 
- Soğan, sarımsak, maydanozu ince ince kıyıp, mantarlara ekleyin. 
 
- Yumurtayı, bayat ekmeği veya galeta ununu ekleyin ve malzemeler
  harmanlanıncaya kadar yoğurun. 
 
- İstenilen kıvama gelen köfte hamurundan ceviz büyüklüğünde koparın ve şekil verin. 
 
- Yağlanmış tavada, yükse ateşte pişirin.
 
 
     Afiyet Olsun!  
 | 
0 yorum :
Yorum Gönder